На Волині сплатили 5,5 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб

22 Жовтня 2022, 18:00
ПДФО 781
ПДФО

З легальних доходів волинян упродовж дев’яти місяців 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 5 мільярдів 487 мільйонів гривень ПДФО.

Про це інформують волинські податківці.

Сума перерахованого ПДФО в області суттєво перевищує аналогічні показники торік. Зокрема, наразі надходження податку на доходи фізичних осіб майже на 1,5 мільярда гривень більші проти трьох кварталів минулого року.

Висока податкова культура місцевих працедавців і збереження робочих місць волинським бізнесом – основні передумови стабільної сплати ПДФО, – відзначають у Головному управлінні ДПС у Волинській області.  

«Показники надходжень ПДФО переконують у тому, що реальний сектор економіки в області зберігає економічну активність та активно адаптується до діяльності в умовах воєнного стану. Саме завдяки легальному бізнесу та офіційним робочим місцям громади і держбюджет щомісяця отримують вагомі податкові надходження.

Безумовно, що  соціальна відповідальність платників податків  сприяє  сталим бюджетним надходженням, відповідно – держава і громади спроможні фінансувати видатки на оборону країни та соціально-економічні програми», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024