НСЖУ оголошує конкурс для журналістів «Інформаційна передова»-2022

26 Жовтня 2022, 14:07
Журналіст в умовах війни 2105
Журналіст в умовах війни

Національна спілка журналістів України оголосила про старт творчого конкурсу для медійників «Інформаційна передова-2022». 

Його переможці отримають премії від 3 до 10 тисяч гривень. Як повідомляє НСЖУ, завдання конкурсу — відзначити творчі доробки та волонтерську діяльність українських журналістів, які зберігають вірність професії в умовах російської військової агресії і демонструють захопливі приклади стійкості та взаємодопомоги.

Конкурс проходитиме у трьох номінаціях: «Найкраща журналістська робота», «Журналісти-волонтери» і «Міжнародна солідарність». Медійники зможуть подати на розгляд журі як творчі роботи, так і власні волонтерські проекти, спрямовані на допомогу жертвам військової агресії РФ та відновлення країни.

Сьогодні кожний український журналіст відстоює Україну – хто зі зброєю в руках, хто волонтерською роботою, та всі - на інформаційному фронті, – наголошує голова НСЖУ Сергій Томіленко. – Війна – це час великих втрат, але не тільки. Наразі ми здобули підтримку всього світу, і ще ніколи журналісти з України не викликали такої поваги. 

У НСЖУ уточнили, що конкурс проводиться за організаційної підтримки Всеукраїнського фонду «Журналістська ініціатива» та Японського фонду майбутніх поколінь. Саме фінансова допомога японських партнерів дає змогу відзначити переможців грошовими преміями по 10 тисяч гривень, а лауреатів — преміями від 3 до 5 тисяч гривень (загальний заохочувальний фонд – 200 тисяч гривень).

Детальні умови конкурсу «Інформаційні передова-2022» оприлюднені на сайті НСЖУ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024