На Волині надходження єдиного внеску перевищили 5,7 мільярда гривень

31 Жовтня 2022, 12:14
ЄСВ 479
ЄСВ

За підсумками трьох кварталів 2022 року волинські страхувальники перерахували на соціальні потреби 5 мільярдів 734 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на 1,6 мільярда гривень більше проти аналогічного періоду торік. Про це Бізнес.Район повідомили у Головному управлінні ДПС у Волинській області

Серед чинників, які сприяють стабільному надходженню єдиного внеску, у Головному управлінні ДПС у Волинській області називають відповідальну позицію бізнесу та дотримання вимог закону більшістю працедавців області.

«Стандарти оплати праці навіть в умовах воєнного стану – законодавчо закріплені. Тобто, обов’язкові для виконання представниками бізнесу, які мають найманих осіб. Суттєвий ріст надходжень єдиного внеску свідчить про ефективне адміністрування цього платежу з боку ДПС. Втім, варто особливо відзначити, що попри несприятливі обставини воєнного часу волинські працедавці відповідальні у виконанні зобов’язань перед своїми працівниками та державою», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що задля вчасної фінансової підтримки соціально вразливих груп населення держава потребує зразкової податкової дисципліни усіх господарюючих суб’єктів і громадян.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024