До приватизації на Рівненщині підготували 16 об’єктів

03 Листопада 2022, 17:23
До приватизації на Рівненщині підготували 16 об’єктів 618
До приватизації на Рівненщині підготували 16 об’єктів

Фонд держмайна пропонує декілька об’єктів на Рівненщині для приватизації у листопаді. Приміщення, або занедбані, або довгий час не використовувалися.

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОВА.

Так, 8 листопада пройде два аукціони. Стартова ціна приміщення колишньої  їдальні в Дубровиці – 178 тисяч гривень Цього ж дня відбудеться аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Бурштин України» у Рівному. Стартова вартість – 6,4 мільйона гривень.

14 листопада  у Костополі продаватимуть занедбаний склад, площею 46,7 квадрата. Стартова ціна – 2,6 тисячі гривень. Цього ж дня  – котельню в селі Бортниця Дубенського району (стартова ціна – 100,2 тисячі гривень).

«Насправді, немає значення великий об’єкт чи ні. Головне – потенціал активу, а не його масштаб. Закликаю підприємців дізнаватися та брати участь у приватизаційних аукціонах. Продовжуємо боротьбу на економічному фронті та спільно відновлювати економіку України», – зазначив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Загалом Фонд держмайна до приватизації підготував 16 об’єктів на Рівненщині.

Усі актуальні оголошення приватизації на Рівненщині можна знайти за посиланням: 

https://privatization.gov.ua/product-category/mala-pryvatyzatsiya/neruhomist/?swoof=1&mselect_region=18&really_curr_tax=120-product_cat

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024