На Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили 11,4 мільярда гривень податків

06 Листопада 2022, 14:36
На Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили 11,4 мільярда гривень податків 299
На Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили 11,4 мільярда гривень податків

Упродовж січня-жовтня 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 11 мільярдів 370 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це Бізнес.Район інформують волинські податківці.

Сума перерахованих до бюджетів усіх рівнів податків в області на 2 мільярди 419 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження торік.

Позитивна динаміка нині характерна для надходжень як до державного, так і місцевого бюджетів. Цей факт вказує на досить успішну адаптацію волинського бізнесу до здійснення діяльності в умовах воєнного стану, – констатують у податковій службі в області.

«Під визначальним впливом факторів воєнного часу нині перебуває життя суспільства та господарська діяльність бізнесу. Однак, реальний сектор економіки працює ефективно, зберігаючи робочі місця. Ріст показників сплати податків – найкраще підтвердження справжнього партнерства держави та підприємництва у період протидії загарбнику», – запевняє в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що фінансова безпека країни можлива лише за умови  конструктивного діалогу з представниками сумлінного бізнесу. Тому ДПС пропонує зручний формат взаємодії в електронному форматі, який суттєво спрощує звітування перед податковою службою та нівелює корупційні зловживання. 

Водночас у Головному управлінні ДПС у Волинській області  висловлюють щиру вдячність господарюючим суб’єктам, які сплатою податків дбають про фінансовий захист держави.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024