Платники податків Рівненщини перерахували до місцевого бюджету 7 мільярдів гривень

08 Листопада 2022, 15:33
Платники податків Рівненщини перерахували до місцевого бюджету 7 мільярдів гривень 332
Платники податків Рівненщини перерахували до місцевого бюджету 7 мільярдів гривень

За результатами діяльності впродовж січня – жовтня 2022 року платники податків Рівненщини сплатили до місцевого бюджету 6 мільярдів 976 мільйонів гривень.

Ця сума перевищує надходження десяти місяців минулого року на 1,4 мільярда гривень. Про це інформують рівненські податківці.

У розрізі надходжень найбільші суми до скарбниць громад перерахували з таких платежів, як:  податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, податку на нерухоме майно.

Зокрема, платники перерахували 5,4 мільярда гривень податку на доходи з фізичних осіб, що на  1,3 мільярда гривень більше, ніж минулого року. Представники малого бізнесу сплатили 743 мільйони гривень єдиного податку, а це на 40 мільйонів гривень більше, ніж за десять місяців 2021 року.

Надходження від земельного податку склали 425 мільйонів гривень, що перевищило надходження  минулого року на 6 мільйонів гривень.

«Висловлюємо щиру вдячність керівникам підприємств, установ та організацій, приватним підприємцям, які в період війни  забезпечують належну сплату податкових платежів. Саме завдяки відповідальній сплаті податків і зборів тримається фінансова оборона України», – йдеться на сайті податківців.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024