Платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 4,8 мільярда гривень платежів

11 Листопада 2022, 13:31
Платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 4,8 мільярда гривень платежів 281
Платники податків Волині спрямували до держбюджету понад 4,8 мільярда гривень платежів

Упродовж січня-жовтня 2022 року платники податків Волині спрямували до загального фонду держбюджету 4 мільярди 837 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 17,9% більше проти аналогічного періоду торік, інформують Бізнес.Район волинські податківці.

Тобто, позитивна динаміка зі сплати податків до держбюджету в області зберігається, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

«Наразі податкові надходження до держбюджету на 734,4 мільйона гривень випереджують тогорічні показники.  Такий вагомий ріст свідчить про зразкову податкову дисципліну представників бізнесу, які в умовах воєнного стану дотримуються вимог закону, сумлінно сплачують податки і таким чином фінансово підтримують державу у період протидії загарбнику. 

Соціальна відповідальність українських платників податків  сьогодні  – передумова стабільних бюджетних надходжень і фінансової безпеки країни», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що зі свого боку податкова служба дбає про якісний податковий супровід і пропонує платникам дистанційну взаємодію. Завдяки впровадженню ДПС України сучасних електронних сервісів спілкування з контролюючим органом можливе без візиту до податкового інспектора.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024