На Рівненщині запустили в роботу 94% котелень

12 Листопада 2022, 09:40
На Рівненщині запустили в роботу 94% котелень 1006
На Рівненщині запустили в роботу 94% котелень

На Рівненщині – в роботі вже 94% котелень, стовідсотково підключені медичні заклади.

Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. Старт опалювального сезону в західних регіонах України обговорили під час онлайн-наради під головуванням прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

«Працюємо над 100% запуском котелень по області. Тимчасово не подають тепло у школи, які ще досі на канікулах, та садочки, які не проводять навчальний процес. Проблем з початком опалювального сезону не бачимо, рухаємося впевнено», – повідомив Віталій Коваль.

Учасники наради обговорили ситуацію щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури від ворожих атак та розміщенням внутрішньо переміщених осіб. Область продовжує приймати переселенців. Так, з 82 тисяч переселенців, яких прийняла область – понад 38 тисяч залишилися на постійне проживання. 

За словами Дениса Шмигаля, вчасний старт опалювального сезону має зняти зайве навантаження з електромережі. Також наголосив і на важливості роботи з внутрішніми переселенцями.

«Наше завдання – налагодити співпрацю, оптимально скоординувати спільні дії, щоб якнайкраще підготуватися до зими. Все маємо робити швидко й ефективно, аби забезпечити українців світлом, водою та теплом», – підсумував Шмигаль.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024