Ощадбанк скасував ліміти на зняття готівки для карток інших банків

24 Листопада 2022, 15:38
Ощадбанк 1501
Ощадбанк

У зв’язку із кризовою ситуацією в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях, Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку. 

Про це 24 листопада повідомили у пресслужбі банку.

Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі Ощадбанку в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

«Ми із задоволенням підтримали ініціативу Національного банку щодо запровадження банкоматного «національного роумінгу» та скасували окремі ліміти на зняття готівки для карток інших банків. У той час, коли вся країна переживає складні часи через удари ворога по енергетичній сфері, банки мають сконцентруватися насамперед на тому, щоб полегшити доступ всіх українців до банківських послуг. Єдиний ліміт зняття готівки – це наш крок у цьому напрямі», – прокоментував нововведення голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024