У Луцьку порахують, скільки генераторів потребує бізнес

30 Листопада 2022, 14:09
Генератор 431
Генератор

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення директору департаменту економічної політики Борису Смалю прорахувати, скільки потрібно генераторів на некомунальні підприємства критичної інфраструктури.

Це він озвучив під час чергового сесійного засідання Луцької міськради 30 листопада, пише VSN.

А саме це підприємства, від яких залежить життєдіяльність Луцької громади: хлібопекарні, заклади громадського харчування та інші підприємства такого характеру.

«Потрібно прорахувати, які є потужності, і які необхідно. Адже жителі нашої громади не повинні залишитися без хліба при відсутності світла та харчових продуктів. Також у нас є багато підприємців, це – невеличкі кафе, магазини роздрібної торгівлі та інші заклади громадського харчування.

Тут також потрібно прорахувати та вивчити питання щодо допомоги від міської ради цим підприємствам у забезпеченні їх джерелами електроживлення, аби люди могли працювати в умовах відключень світла.

Потрібно у межах своїх можливостей та повноважень максимально подбати про кожного платника податків нашої громади і допомогти людям зберегти робочі місця, аби вони могли заробляти гроші на утримання своїх сімей», – зазначив міський голова.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024