У Володимирі відкрилася перша клініка сімейної медицини «Біхелсі»

04 Грудня 2022, 11:09
Клініка у Володимирі 2362
Клініка у Володимирі

2 грудня, відбулося відкриття нової клініки «Біхелсі» у місті Володимирі на вулиці Ковельська, 138/1. До речі, це перший заклад мережі, якій працюватиме по франшизі.

Відтепер медицина у місті Володимирі стане ще доступнішою, адже нова клініка приватної медицини «Біхелсі» відкрилася у густонаселеному районі. Тож не дивно, що навіть у день відкриття до закладу заходило чимало відвідувачів, які цікавилися щодо роботи закладу та послуг, які тут можна буде отримати. До слова, були й такі, що одразу хотіли укласти декларацію з лікарем.

Консультуватимуть пацієнтів два сімейні лікарі з великим стажем роботи. Ірина Клачук та Ірина Іщук, яка й очолила новий медичний заклад. Вона розповіла, що роботи було чимало, й коли тільки визрівала ідея відкриття, то потреби були одні, а зараз уже інші.

Для прикладу, клініка має два виходи. Передбачалося, що один з них буде для пацієнтів з коронавірусом. Натомість, як жартує пані Ірина, тепер він для генератора. Адже у зв’язку з масовими атаками армії російської федерації на енергосистему України зараз доволі часто вимикають світло, а надавати людям медичні послуги потрібно.

Так, навіть відкриття клініки відбувалося якраз під час відключень, тож вдалося і добре відтестувати роботу генераторів.

Нова клініка «Біхелсі» уже має договір з Національною службою здоров’я України й тут можна отримати чимало безкоштовних послуг. Наприклад, консультації сімейного лікаря і терапевта, отримання довідок в лікарняних, отримання рецептів на доступні ліки, направлення до вузьких спеціалістів, додаткові дослідження, вакцинація в межах календаря щеплень.

На відкриття завітав і керівник мережі клінік приватної медицини «Біхелсі» Іван Гусак. Він зауважив, що дуже радий мати першого партнера-франчайзі. Керівник зауважив, що Ірина Іщук підійшла до відкриття з усією відповідальністю та хотіла, аби усі процеси були налагоджені. Він додав, що впевнений в успіху закладу, адже тут облаштовані усі умови для якісного надання медичних послуг. А також окремо додав, що керівниці вдалося зібрати хороший колектив спеціалістів.

До слова, у Ірини Іщук чимало планів щодо залучення до консультацій вузькопрофільних спеціалістів. Наразі ж усі охочі можуть укласти декларації з сімейними лікарями.

Звісно, під час відкриття відбулося й урочисте перерізання стрічки, а Іван Гусак подарував керівниці закладу колективну монографія «Як стати ІМЕНЕМ» трактат про те, як «ПРИДБАТИ КВИТОК У ВІЧНІСТЬ» за редакцією Віктора Корсака, фундатора Музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

Клініка у Володимирі – це другий заклад мережі, якій відкрили під час повномасштабного вторгнення росії та перший, що працюватиме по франшизі. До кінця року планується відкриття ще трьох клінік.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024