На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці платіжного термінала

06 Грудня 2022, 13:30
На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці платіжного термінала 398
На Закарпатті затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці платіжного термінала

На Закарпатті затримали 29-річного жителя села Грушово, якого підозрюють у викраденні платіжного термінала з готівкою у селищі Тересва.

Про це повідомляє Суспільне Ужгород.

«Під час затримання у чоловіка виявили гранату. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання», — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Повідомлення про те, що у селищі Тересва Тячівського району зі стіни будівлі викрали платіжний термінал поліцейські отримали 3 грудня. Слідчі, які виїхали на місце події встановили, що крадіжка трапилася у період з 4:00 до 5:00. Невідомий демонтував зі стіни будинку термінал, в якому знаходилися 5 900 гривень.

«Забравши гроші, порожній термінал зловмисник викинув у полі, а сам втік у невідомому напрямку. Провівши ряд оперативних заходів поліцейські встановили, що злочин міг вчинити 29-річний житель села Грушово, який і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців через причетність до злочинів», — розповіла речниця.

Того ж дня підозрюваного розшукали та затримали у Грушеві. Готівку, викрадену з терміналу, у чоловіка вилучили. Під час огляду його автівки поліцейські виявили гранату, яку вилучили та скерували на експертизу.

Закарпатця помістили до ізолятора тимчасового тримання. За вчинення крадіжки у період воєнного стану та незаконне поводження з боєприпасами у поліції відкрили кримінальне провадження. За обома фактами затриманому повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення. У справі триває слідство.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024