На підтримку військових з бюджету Володимирської громади виділили понад 70 мільйонів гривень

08 Грудня 2022, 13:00
Під час пресконференції 477
Під час пресконференції

На підтримку військових із місцевого бюджету Володимирської громади упродовж 2022 року виділили 71 мільйон гривень, що складає трохи більш як десять відсотків усього бюджету громади. 

Як повідомляє редакторка Район.Володимир, таку цифру озвучив очільник громади Ігор Пальонка під час нещодавньої пресконференції з представниками місцевих ЗМІ.

На початку зустрічі міський голова коротко розповів про те, яким був другий рік його каденції на цій посаді та як громада жила і працювала в умовах воєнного стану.

Очільник громади, пригадуючи події лютого, розповів про засідання оперативного штабу в його кабінеті, де приймалися важливі рішення щодо ситуації в громаді. Окремо зупинився на створенні координаційного центру, який займався розподіленням допомоги та приймав внутрішньо переміщених осіб. Зупинився очільник громади і на тому, як у ті важкі для країни дні вибудовувалась комунікація з силовими структурами та військовослужбовцями, які звертались до представників міської влади з проханням допомогти закрити ті чи інші потреби. 

Загалом, як зауважив очільник громади, на підтримку військових із місцевого бюджету упродовж 2022 року було виділено 71 мільйон гривень, що складає трохи більш як десять відсотків усього бюджету громади. Таким чином спільно із волонтерами та закордонними партнерами вдалося придбати необхідні для військовослужбовців речі.

 Поступово ми навчились жити у нових реаліях. Попри війну і усі жахи, які вона принесла,  ми продовжили забезпечувати життєдіяльність громади та дбати про мешканців. Володимир став першим містом на Волині, де запрацювали дитячі садочки, у яких ми відремонтували укриття. Укриття також облаштували в усіх школах громади, на що виділили з бюджету понад 7 мільйонів гривень. В ліцеї ім. О. Цинкаловського облаштування укриття є неможливим, тому дійшли до того, що наступного навчального року збудуємо в цьому освітньому закладі  нове укриття, – зазначив міський голова.

Читайте також: У Володимирі муніципальна варта планує перевірити стоянки для таксі

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024