Підприємство на Закарпатті придбало патент на технологію виготовлення альтернативної продукції для виноробства

08 Грудня 2022, 13:44
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із делегацією австрійської федеральної землі Бургенланд відвідали підприємство «Wood international» 568
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із делегацією австрійської федеральної землі Бургенланд відвідали підприємство «Wood international»

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із делегацією австрійської федеральної землі Бургенланд відвідали підприємство «Wood international», яке спеціалізується на виготовленні заготовок для бочок, а також альтернативних виробів для дозрівання вина.

Про це інформують на фейсбук-сторінці Закарпатської ОВА.

«Цей напрямок актуальний для наших партнерів, які виробляють до 100 мільйонів пляшок вина на рік і зацікавлені у співпраці з українським бізнесом», – зауважив Віктор Микита.

Зараз основна спеціалізація «Wood international» – клепка. Уся продукція іде на експорт. Окремо завод працює в сегменті альтернативних виробів для виноробства. Це дубові кубики, або стружка, або щепа (різного калібру і ступеня прожарювання залежно від того, який смак вина хоче отримати винороб).

Компанія придбала патент на технологію виготовлення альтернативної продукції для виноробства, котра базується на техніці бузінаж (bousinage).

На підприємстві разом провели робочу зустріч із власниками – Аленом Бабелем та Вікторією Алексович. Голова уряду землі Бургенланд Ганс Петер Доскоціл наголосив, що цей кейс дуже цікавий для їхнього регіону і це принципово нові можливості для обох сторін.

Зазначають, що найближчим часом налагодять комунікацію між виноробними підприємствами Австрії та компанією «Wood international».

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024