Платники податків Волині спрямували до бюджетів майже 13 мільярдів гривень

09 Грудня 2022, 16:31
Податки 1172
Податки

Упродовж січня-листопада 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплатили 12 мільярдів 947 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Про це інформують волинські податківці.

Сума перерахованих до бюджетів усіх рівнів податків в області на 2 мільярди 867 мільйонів гривень перевищує аналогічні надходження торік.

Вагомий позитив у податкових надходженнях за підсумками одинадцяти місяців поточного року дозволяє впевнено прогнозувати успішне завершення року, – запевняють у податковій службі в області.

«Наш постійний і конструктивний діалог із представниками реального сектору економіки, дистанційна взаємодія у питаннях звітування та виконання платниками податкових зобов’язань і соціальна відповідальність бізнесу - це складові, які сприяють ритмічному і своєчасному  наповненню бюджету. Власне ріст показників сплати податків  на понад чверть до тогорічних показників в умовах воєнного стану – це потужна основа для фінансування заходів оборонного характеру на усіх рівнях», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024