На Рівненщині цьогоріч відкрили шість ЦНАПів

24 Грудня 2022, 17:42
На Рівненщині цьогоріч відкрили шість ЦНАПів 596
На Рівненщині цьогоріч відкрили шість ЦНАПів

На Рівненщині цьогоріч відкрили шість ЦНАПів. На це спрямовували кошти лише з місцевих бюджетів. Таким чином адміністративні послуги стали доступнішими для жителів Локницької, Боремельської, Олександрійської, Мізоцької, Вирівської та Немовицької тергромад.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОВА.

В умовах воєнного стану це дуже важливо. Адже в цей період отримати державні послуги для багатьох стає критично необхідно. При цьому актуально, щоб люди могли легко дістатися у ЦНАП, щоб не виникало проблем із транспортом.

Тим часом цьогоріч серед найзатребуваніших були послуги, які так чи інакше стосувалися внутрішньо переміщених осіб. Тим більше, що з початку повномасштабної війни Рівненщина прийняла понад 80 тисяч переселенців, частина з яких залишилася в області на тривалий час.

Також доволі часто люди звертаються щодо отримання пільг та субсидій.

«Торік на розвиток мережі ЦНАПів громади отримували держсубвенцію. Цьогоріч, у зв’язку з воєнним станом, такої можливості не було. Але попри це, шість громад виділили кошти з місцевих бюджетів, і тепер місцеві жителі мають можливість отримувати адміністративні послуги в комфортних умовах», – прокоментувала заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024