Дорожники Волині лагодять дорогу в Підгайцях

03 Січня 2023, 10:33
Ремонт дороги у Підгайцях 876
Ремонт дороги у Підгайцях

Волинські дорожники працюють на автошляху державного значення М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) у межах населеного пункту Підгайці Луцького району. На найбільш зруйнованих ділянках автошляху ліквідовують аварійні вибоїни дорожнього покриття.

Виконавець – підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Про це пише Служба автомобільних доріг у Волинській області

Роботи проводять без перекриття руху, тож всіх учасників дорожнього руху закликаємо бути максимально уважними та обережними.

Дорога М-19 є однією з найважливіших транспортних артерій Волинської області. Вона бере свій початок від українсько-білоруського кордону, і, пронизуючи всю Волинь, через міста Ковель та Луцьк веде на Рівненщину у напрямку м.Дубно, далі пролягає територією Тернопільської і Чернівецької областей аж до кордону з Румунією.

У межах нашої області цей автошлях посідає друге за протяжністю місце серед автодоріг державного значення, якими опікуємось – 168,4 км. У попередні роки ми зшили волинський край понад сотнею кілометрів якісної дороги М-19, і планували у 2022 завершити її відновлення на всій протяжності, - йдеться в повідомленні.

Проєкт, що розроблявся на цей об’єкт капремонту, передбачав не лише влаштування нового багатошарового дорожнього одягу, упорядкованого узбіччя та виконання комплексу робіт з організації і безпеки руху, а й прокладання тротуарів, місцевого проїзду, встановлення нових автопавільйонів та монтаж лінії зовнішнього освітлення. Однак, через збройну агресію рф, на разі лагодять цю ділянку лише у рамках експлуатаційного утримання.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024