Із легальних доходів волинян торік сплатили 637 мільйонів гривень військового збору

14 Січня 2023, 11:12
Із легальних доходів волинян торік сплатили 637 мільйонів гривень військового збору 361
Із легальних доходів волинян торік сплатили 637 мільйонів гривень військового збору

Внесок волинян на оборонні потреби за підсумками 2022 року склав 637,4 мільйона гривень військового збору. Це на 211 мільйонів гривень більше проти аналогічних показників 2021 року.

Про це інформують волинські податківці.

Ріст надходжень військового збору в області – цілком очікуваний, оскільки більшість місцевих працедавців дотримуються вимог закону щодо офіційного працевлаштування найманих осіб, – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Фінансова підтримка обороноздатності країни вимагає виняткової податкової дисципліни та критично важлива для протидії агресії ворога. Тому кожен, хто працює легально, або ж декларує доходи, долучається до підтримки національного війська. Чесна сплата податків – це надзвичайно важливий внесок у майбутню перемогу», – зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Посадовець підкреслив, що навіть в умовах воєнного стану держава кожному,  хто працює офіційно, гарантує соціальний захист відповідно до законодавчих норм у разі настання страхового випадку чи виходу на пенсію. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024