На Рівненщині продовжують розвивати мережу ЦНАПів

20 Січня 2023, 17:09
ЦНАП 983
ЦНАП

Торік жителі Рівненщини отримали 610 тисяч адміністративних послуг у ЦНАПах області. І це попри те, що якраз минулого року цей процес ускладнювався, адже чимало реєстрів з часу запровадження воєнного стану були закриті або працювали з перебоями.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

Найчастіше люди зверталися з приводу реєстрації місця проживання. Також актуальними були й послуги соціального характеру. Їх, зокрема, доволі часто потребували внутрішньо переміщені особи.

Водночас попри непрості умови 2022 року, мережа ЦНАПів області продовжувала розвиватися. Так, торік центри надання адміністративних послуг створили у 6 громадах - Локницькій, Боремельській, Мізоцькій, Олександрійській, Вирівській  та Немовицькій. Також в області модернізували  ЦНАПи в Гощі, Бокіймі та Корці - вони набули статусу «Дія. Центрів».

«На сьогодні в області функціонує 45 ЦНАПів, 2 територіальні підрозділи та 36 віддалених робочих місць адміністраторів. В умовах воєнного стану їх робота дуже важлива. Адже в цей період отримати державні послуги для багатьох стає критично необхідно, - прокоментувала заступниця  голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.   - Ми працюємо над тим, щоб люди мали доступ до державних послуг за будь-яких обставин, і щоб надавалися вони максимально якісно».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024