Волинські яблука добре продаються на місці

24 Січня 2023, 15:05
Яблука 1156
Яблука

Фермерське господарство «Дари Волині» успішно збуло весь свій урожай яблук минулого сезону в місцевих торговельних мережах. 

Про це розповіла директорка фермерського господарства Марина Єлева,  пише журнал «Садівництво по-українськи» 

«До конфлікту з росією розглядали поставки яблук на білорусь ще декілька років тому. Пізніше були пропозиції відправки на експорт, але нас поки задовольняє внутрішній ринок, зокрема у нашому регіоні, – сказала фермерка. – Волинь взагалі не є великим виробником яблук в Україні, тому у наших яблук завжди вища ціна, ніж у чернівецьких, закарпатських або вінницьких. Ми спілкуємось з колегами з інших областей по асоціації Укрсадпром, і знаємо, що у нас стабільно на 1-2 грн вища ціна».

Урожай «Дари Волині» повністю забирають регіональні торговельні мережі – «Наш Край», «Рукавичка», «Сім 23», «Рітейл Україна», «Салют», нещодавно фермерське господарство ийшло на сусідню рівненську «Мережу РВ».

«Звісно, є ризик завезення яблук з Польщі, проте ми завоювали свою певну частку ринку. Поки не було у нас такої проблеми, щоб яблука залишались непроданими за планами», – резюмувала Марина Єлева.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024