На Волині дорожники поліпшують проїзд основними артеріями

28 Січня 2023, 15:07
Ремонт дороги 958
Ремонт дороги

Упродовж тижня, що минає, ремонтні бригади підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання автомобільних доріг державного значення Волинської області, проводили аварійні роботи з ліквідації ямковості на ключових транспортних артеріях краю.

Про це пише Служба автомобільних доріг у Волинській області

Це автодороги зі статусом міжнародних та національних:

  • М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м.Люблін);
  • М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест);
  • Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

На ділянках цих автошляхів, де дорожнє покриття зношене та експлуатується понад нормативні міжремонтні строки, позбуваємось вибоїн, використовуючи холодну органо-мінеральну суміш.

За тиждень на міжнародних та національних автодорогах ліквідовано вибоїни на дорожньому покритті площею 956 м2. З початку поточного року на автошляхах державного значення, якими опікуємось – міжнародних, національних, регіональних та територіальних, ліквідовано 2670 м2 ямковості.

Ліквідація аварійної ямковості є тимчасовим заходом, який не може замінити поточний чи капітальний ремонт. Головна мета – забезпечити безпечний рух транспорту та не допустити подальшого руйнування дорожнього покриття.

Допоки в країні війна, всі ремонти поставлені на паузу, тож автошляхи області підтримуються в проїзному стані лише у рамках робіт з їх експлуатаційного утримання.

Читайте також: На ремонт доріг у мукачівських селах спрямують 60 мільйонів гривень

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024