«єРобота»: як рівнянка розширила свій бізнес завдяки державній підтримці

30 Січня 2023, 15:09
Пошиття спецодягу 1092
Пошиття спецодягу

Наталія Наумчук, підприємиця з Рівненщини, вже мала діючий бізнес з пошиття спецодягу, корпоративного та медичного одягу. 

Проаналізувавши попит і пропозиції на ринку продажів, пані Наталія задумалася над розширенням свого бізнесу. Про це пише Рівненський ОЦЗ.

Дізнавшись про урядову програму «єРобота», жінка склала бізнес-план і подала заявку. Пані Наталя успішно пройшла співбесіду та захистила свій бізнес-план у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

На отримані грантові кошти підприємиця придбала виробниче обладнання, зокрема, вишивальну машинку. Наразі Наталія Наумчук розширила виробництво — займається пошиттям шевронів для військових, логотипів та різної символіки. Також вона створила два нових робочих місця і вже працевлаштувала на них осіб з-поміж безробітних. У планах — створення ще 4-ох робочих місць.

«У такий нелегкий час для України держава так активно підтримує підприємців! І це спонукає нас працювати більш завзято і віддано на економічному фронті заради перемоги України», - сказала пані Наталія.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024