Від початку року волиняни боргують більше 16 мільйонів гривень за розподіл газу

31 Січня 2023, 18:00
АТ «Волиньгаз» Реклама 735
АТ «Волиньгаз»

Серед 5100 боржників: 3700 побутових споживачів і 1400 - державний сектор. Найбільше боргують за послугу розподілу газу (РЗП) у ЛуцькуВолодимиріНововолинську та Ковелі, а найменше — смт Ратне та в м. Камені-Каширському. 

Про це Бізнес.район розповіли у пресслужбі АТ «Волиньгаз»

Цьогоріч  клієнти  заборгували перед АТ «Волиньгаз» 16,6 мільйона гривень. 27 споживачів мають борг за послугу розподілу газу понад 10 тисяч грн. Найбільше злісних неплатників мешкає в обласному центрі та Луцькому районі. Лучанин живе у квартирі та має рекордний борг за розподіл газу – майже 28 тисяч гривень.  

Читайте такожКомпанія «Волиньгаз» спрямувала на допомогу ЗСУ понад 4,5 мільйона гривень

Боржникам необхідно терміново погасити заборгованість або укласти договір реструктуризації. Для цього необхідно звернутись у найближчий клієнтський простір 104.ua.

АТ «Волиньгаз» відповідно до законодавства передасть позови до суду на злісних боржників. Тоді споживачу доведеться сплати не лише борг, а й судові збори.

Щомісяця до 20 числа споживачі природного газу зобов’язані сплачувати за послугу з розподілу газу АТ «Волиньгаз».

«Волиньгаз» дякує клієнтам, які своєчасно розраховуються за послугу газорозподілу. Адже ці кошти йдуть для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання Волинської області, цілодобову роботу 15 бригад аварійно-диспетчерської служби, підтримку стабільної роботи газорозподільних систем, модернізацію та ремонт газових мереж, сплату податків та підтримку економіки країни. 

Для зручності оплати рахунку користуйтеся онлайн-сервісами:

 АТ «Волиньгаз», як підприємство критичної інфраструктури, не припиняло свою роботу та постійно забезпечує доставку газу на території Волинської області понад 250 тис. споживачів газу та близько 4 тисяч підприємств та організацій різних форм власності.

Читайте також: Аварійна служба цілодобово на варті: у 2022 році «Волиньгаз» прийняв 10 тисяч викликів

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024