Переселенка з Луганщини здобула нову професію у Рівному

10 Лютого 2023, 12:09
Переселенка з Луганщини здобула нову професію у Рівному 591
Переселенка з Луганщини здобула нову професію у Рівному

Анна Савостянова стала кваліфікованою продавчинею продовольчих товарів не випадково. До війни та переїзду у Рівне дівчина працювала керуючою магазину одягу. 

Про це пише Рівненський ОЦЗ.

«Це дуже схожі професії. Але продуктова сфера має свої особливості. Як от термін придатності товарі. З людьми працювати люблю і вмію, отож, адаптація до нового місця роботи пройшла успішно», – розповідає жінка

 У Рівненському центрі ПТО ДСЗ слухачка навчалася відповідально і сумлінно, адже разом з нею із Сєвєродонецька приїхали і батьки, і тепер уся сім’я радіє новому добробуту.

У Рівненській філії Рівненського ОЦЗ після співбесіди безробітну переселенку скерували на 3-місячне професійне навчання з професії «Продавець продовольчих товарів» за дуальною формою. Дівчина налаштована оптимістично і позитивно: 

«Потрібно навчатися новому! Мій минулий досвід та нове навчання допомогли мені швидко зорієнтуватися у товарах, працювати з покупцями оперативно і професійно». Її працездатність оцінили й під час виробничої практики. У рівненському магазині «Веселка» кваліфікована продавчиня влилася у новий колектив та старанно «тримає марку» торговельного закладу. Викладачка Валентина Зубік акцентує» «Головна перевага дуальної форми навчання у тому, що на майбутньому робочому місці практиканти проходять і виробниче навчання, і виробничу практику. Це дозволяє відразу зрозуміти увесь процес і особливості роботи магазину».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024