На Закарпатті прикордонники виявили декілька підроблених документів

11 Лютого 2023, 14:01
Підроблені документи 992
Підроблені документи

Трьох військовозобов’язаних чоловіків, які намагались виїхати з України за підробленими документами виявили прикордонники Мукачівського загону. 

Один із чоловіків спробував перетнути кордон із Румунією, ще двоє – українсько-угорський кордон. Про це пише  Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Мешканець селища Покровське, що на Дніпропетровщині, обрав для виїзду з країни пункт пропуску «Дякове». Як підставу для виїзду за кордон у період воєнного стану 31-річний чоловік надав інспектору прикордонного контролю пенсійне посвідчення та довідку медико-соціальної експертної комісії. В обох наданих документах прикордонники виявили низку ознак, що вказували на їх підробку.

Ще двоє чоловіків, 1985 та 1986 року народження, намагалися перетнути кордон з Угорщиною. Вони разом прибули в пункт пропуску «Лужанка» і надали для перевірки пенсійні посвідчення. Згідно наданих документів, обидва «мандрівники» мали однакову групу інвалідності. Ознаки, які вказували на те, що пред’явлені документи є підробленими, також виявились однаковими.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024