У Луцьку розпочали аварійний ямковий ремонт доріг

01 Березня 2023, 12:05
У Луцьку розпочали аварійний ямковий ремонт доріг 695
У Луцьку розпочали аварійний ямковий ремонт доріг

У Луцьку почали аварійний ремонт доріг. У зимовий період ямкові ремонти робили холодним асфальтом, тепер стартують роботи з гарячого асфальтування.

Про це розповів «Суспільному» директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк.

З його слів, на поточний ремонт доріг виділили близько 60 мільйонів гривень. Основні роботи будуть відбуватися в сприятливий погодній період, за сухої погоди. Нині підрядники виконують аварійний ямковий ремонт.

На вулиці Карпенка-Карого у Луцьку тривають підготовчі роботи. Тут лататимуть ями від перехрестя з вулицею Дубнівською до Конякіна, – каже виконроб Андрій Кунаков. З його слів, фірма-підрядник виграла майже п'ятимільйонний тендер на поточні ремонти луцьких доріг. На це мають витратити 600 тонн асфальту.

«Як аварійний ремонт це проводиться, щоб усунути недоліки та було зручно водіям. До кінця цього тижня маємо зробити», – говорить виконроб.

Робітники вирізають «карти» – місця навколо ям, які потім будуть асфальтувати. Тут є глибокі ями, а є павутина, яка сьогодні-завтра має вилетіти, так що її теж треба забирати, вона буде ямою за день-два, – каже майстер Анатолій Олійник.

Асфальтувати вибоїни на вулиці Карпенка-Карого почнуть 2 березня, – розповів виконроб Андрій Кунаков. Додає: по завершенню цього ремонту дороги, планують продовжити роботи в районі ЛПЗ.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024