Аграрії говорили про цінові тренди на сільгосппродукцію у 2018 році

22 Лютого 2018, 11:43
1124

У Луцьку на базі ТзОВ Волинь-Зерно-Продукт  в рамках проекту «Нові горизонти» за сприяння компанії «Сингента» відбулось навчання з питань аналітики аграрних ринків, експорту сільськогосподарської продукції, кліматології.

Участь у заході взяв начальник відділу землеробства та технічної політики департаменту агропромислового розвитку Олександр Книш, а також близько двох десятків керівників господарств з Луцького, Горохівського та Ковельського районів.

Експерт компанії Spike Invest Solution Андрій Новосьолов зробив поглиблену аналітику сучасних аграрних ринків, а також спрогнозував цінові тренди на сільгосппродукцію у 2018 році.

Бенджамін Бодарт – директор аналітично-консалтингової компанії CRM Agri (Великобританія) ознайомив присутніх з тонкощами управління ціновими ризиками в аграрному бізнесі.

Підсумовуючи, експерти охарактеризували поточні кліматичні умови в нашому регіоні як такі, що сприяють аграріям в одержанні високих врожаїв, а щодо цінових тенденцій на сільгосппродукцію, то за їх  прогнозами лідируючі позиції будуть утримувати ярий ячмінь та кукурудза.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024