224 роботодавці Закарпаття отримають компенсацію витрат за працевлаштування ВПО

05 Березня 2023, 10:11
Працевлаштування 807
Працевлаштування

Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Виплати здійснюються відповідно до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 331. Роботодавець, працевлаштована особа несуть відповідальність за достовірність документів і відомостей, що є підставою для надання компенсації витрат, та цільове використання отриманих коштів відповідно до законодавства. Немає жодних обмежень щодо кількості роботодавців чи працевлаштованих ВПО, – відповіли в Закарпатському ОЦЗ на запит Бізнес.Району.

Наразі 224 роботодавці отримали позитивне рішення щодо компенсації за працевлаштування 543 внутрішньо переміщених осіб. З них 21 роботодавець подав заявку на компенсацію за працевлаштування ВПО вже цього року.

Тож ОЦЗ закликає працедавців звертатися до центрів зайнятості, або ж подавати документи через «Портал «Дія».

Читайте також: Закарпатські торговці алкоголем та цигарками у 2022 році сплатили понад 19 мільйонів гривень

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024