«Волиньобленерго» отримало нагороду за підтримку масштабного патріотичного проекту

23 Лютого 2018, 11:33
1083

Генерального директора товариства «Волиньобленерго» Володимира Купчака нагородили за сприяння розвитку партнерських відносин Луцька з містом-побратимом Волновахою.

Про це повідомляє сайт «Волиньобленерго».

Нагороду головному енергетику області вручив виконувач повноважень міського голови, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт. Такої відзнаки очолюване Володимиром Купчаком товариство удостоєне за те, що стало одним із перших підприємств області, яке долучилося до реалізації спільного духовно-патріотичного проекту двох міст-побратимів.

Співпраця розташованих у протилежних кінцях України міст розпочалася у 2017 році з благодійного аукціону, а продовжилася постійним збором коштів на будівництво храму у Волновасі. Ініціатори проекту впевнені, що цей духовний центр стане справжнім осередком і патріотичного відродження Донецького краю. Поблизу Волновахи  22 травня 2014 року сталася велика трагедія, коли на світанку тут розстріляли українських захисників. У пам'ять про них і діятиме новозбудований храм.

Генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» під час торгів встановив кілька своєрідних доброчинних рекордів. Він особисто виставив на продаж картини «Парадокси війни», створені бійцем 51-ї ОМБР Андрієм Соломіним, а також придбав два лоти. Виручені на аукціоні кошти, доповнені перерахованою товариством додатковою матеріальною допомогою, стали вагомою підтримкою у реалізації головної мети проекту.

Вручаючи подяку, Григорій Пустовіт зазначив, що активна життєва та громадянська позиція, патріотизм Володимира Купчака стали прикладом для багатьох меценатів і представників бізнесу, які також долучилися до благородної справи. Він також висловив сподівання, що завдяки спільним зусиллям органів влади та благодійників єднання двох далеких, але близьких по духу українських міст відбудеться якнайшвидше.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024