На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно потрапити до Угорщини

11 Березня 2023, 14:21
На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно потрапити до Угорщини 803
На Закарпатті троє чоловіків намагалися незаконно потрапити до Угорщини

На Закарпатті прикордонники виявили трьох чоловіків призовного віку, які намагались потрапити до Угорщини, за документами з ознаками підробки.

 Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби у фейсбуці.

В пункті пропуску «Лужанка» під час перевірки документів прикордонники виявили повністю сфальшоване пенсійне посвідчення у 25-річного чоловіка з Львівщини та «липові» тимчасове посвідчення і довідка про військово-лікарську комісію у 30-річного чоловіка з Полтавщини, — йдеться в повідомленні.

Ще один випадок стався на українсько-угорському кордоні в пункті пропуску «Вилок». За інформацією ДПСУ, 39-річний житель Черкащини надав для перевірки паспорт з відмітками про виїзд на постійне проживання в Чехію, а також ID-картку дозволу на проживання у цій країні.

Під час поглибленого вивчення наданих документів, прикордонники виявили ряд ознак, що вказували на підробку відміток та ID-картки, — повідомили на сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Наразі поліція встановлює коло осіб, причетних до підроблення документів. Санкція статті передбачає до двох років обмеження волі.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024