В Ужгороді ДПС та Держпродспоживслужба підписали меморандум

13 Березня 2023, 14:07
Підписання меморандуму 360
Підписання меморандуму

Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області та Сніжана Локес – начальниця Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області підписали меморандум про співпрацю та співробітництво.

Документ передбачає обмін інформацією між відомствами та створення ефективної системи комунікації. Про це йдеться на сторінці ДПС у Закарпатській області.

Варто зазначити, що нарізі фахівці ДПС та Держпродспоживслужби спільно контролюють виконання положень Закону України від 01 квітня 2022 року № 2173-IХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо адміністрування окремих податків у період воєнного, надзвичайного стану» в частині контролю за дотриманням платниками податків вимог законодавства щодо встановлених державою фіксованих цін, граничних цін та граничних рівнів торговельної надбавки (націнки) шляхом проведення фактичних перевірок.

Це ще один крок у напрямку організації та проведення спільних заходів, спрямованих на забезпечення дотримання суб'єктами господарювання законодавства щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін на соціально значущі товари. Реалізація Меморандуму дозволить обмінюватись інформацією та відомостями, необхідними для проведення контрольних заходів та забезпечення повної сплати податків, – зазначив Олексій Петріченко.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024