У Вараському районі до суспільно корисних робіт вже залучили 12 безробітних громадян

15 Березня 2023, 13:10
Суспільно корисні роботи 634
Суспільно корисні роботи

Суспільно корисні роботи – це один із напрямків забезпечення тимчасової легальної зайнятості безробітних осіб із гарантованим заробітком і водночас – це вирішення низки актуальних для життєдіяльності громади питань в період воєнного стану та наш спільний крок до перемоги на трудовому фронті.

Про це йдеться на сторінці Рівненського ОЦЗ.

Станом на березень 2023 року в Рівненській області до суспільно корисних робіт залучили 314 безробітних та профінансували на оплату праці 3 мільйони гривень коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. 

Зокрема за сприяння Вараської філії Рівненського обласного центру зайнятості до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану вже залучили 12 безробітних громадян. Про це пише Рівненська обласна служба зайнятості

Наразі двоє безробітних громадян Вараської філії Ольга Саворона та Тетяна Вощук беруть участь у суспільно корисних роботах, які проходять у КНП ВМР «Вараська багатопрофільна лікарня», де жінки здійснюють прибирання та упорядкування споруд цивільного захисту.

Фахівці служби зайнятості продовжуватимуть співпрацю з місцевими органами влади із залучення до суспільно корисних робіт ще більшої кількості працездатних осіб з-поміж безробітних, що перебувають на обліку.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024