На Закарпатті затримали організатора переправлення через кордон чоловіків

15 Березня 2023, 17:37
Затримання 822
Затримання

Правоохоронці затримали жителя Тячівщини, який планував переправити через українсько-румунський кордон двох чоловіків віком 20 та 23 роки.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Організатора незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон затримала міжвідомча група зі співробітників внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби по Мукачівському загону та відділу міграційної поліції ГУНП України в Закарпатській області, за процесуального керівництва спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками вчинення злочинів під час спроби надання неправомірної грошової винагороди у розмірі 6 тисяч доларів правоохоронці затримали 56-річного жителя Тячівщини, який планував переправити через українсько-румунський кордон двох чоловіків віком 20 та 23 роки.

Закарпатця затримали у порядку ст.208 КПК України. Наразі йому вже вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину. 13 березня суд обрав йому запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 80,5 тисяч гривень.

Якщо вину закарпатця доведуть у суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024