На Закарпатті погодили 29 заявок на пільгове кредитування «Власний дім»

21 Березня 2023, 13:07
«Власний дім» 854
«Власний дім»

Підтримка закарпатців у межах програми «Власний дім» продовжується:  під час чергового засідання спостережної ради погодили 29 заявок на пільгове кредитування у розмірі 5,5 мільйона гривень.

13 краян звернулося за коштами для встановлення системи опалення, утеплення фасаду, заміни зовнішніх вікон чи дверей, восьмеро – для оновлення даху, інші ж планують будувати, ремонтувати чи купляти житло. Про це повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

Нагадують, що умови програми максимально прості та вигідні, адже пільгові кредити видають на термін до 20 років з мінімальною відсотковою ставкою (3%). Серед тих, кому сьогодні погодили заявку, є й ті, хто отримають фінанси під 0% річних. Мова про сім’ї військових та багатодітні родини.

«Кошти для кредитів надходять з державного, обласного та місцевих бюджетів, а сума залежить від масштабу робіт. Тут варто наголосити, що зараз триває активна комунікація з громадами щодо стабільного співфінансування програми. Це дозволить охопити якомога більше людей, котрі потребують такого кредитування», – йдеться у повідомленні.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024