Триває подача заявок на грант з покращення аквакультури

25 Березня 2023, 13:16
Аквакультура 578
Аквакультура

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує подавати заявки на одержання субгранту для покращення регуляторного середовища у секторі аквакультури.

Головною метою діяльності субгрантової програми буде розробка нових проєктів регуляторних актів, а також експертне супроводження процесу прийняття вже розроблених проєктів регуляторних актів, які спрямовані на вдосконалення регуляторного середовища у секторі аквакультури та подолання негативних наслідків військових дій, економічної кризи, що виникли в результаті військового вторгнення рф, для представників мікро, малих та середніх підприємств. Про це пише Держрибагенство.

Проєкт USAID АГРО сприятиме:

  • створенню умов для розвитку ефективного, конкурентного бізнес-середовища у секторі аквакультури в Україні;
  • збільшенню виробництва продукції аквакультури;
  • покращенню інвестиційної привабливості сектору рибництва;
  • скороченню грошових та часових витрат бізнесу на проходження офіційних процедур;
  • збереженню довкілля

Заявки (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи) на участь в конкурсі приймаються до 18:00 10 квітня 2023 року на електронну пошту [email protected].

Читайте також: Мінагрополітики підписало 89 наказів на грантову допомогу аграріям

Довідково: 30.03.2023 у рамках грантової програми проект USAID АГРО проведе передзаявочний онлайн семінар, під час якого експерти відповідатимуть на додаткові запитання зацікавлених в отриманні субгранту.

Заявники, які бажають взяти участь у цьому семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 29 березня 2023 року на електронну адресу [email protected].

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024