Для релокованих на Рівненщину підприємств готують швачок за ваучерами

25 Березня 2023, 11:11
Швачка 345
Швачка

Релоковане із Харківщини підприємство з пошиття військової амуніції «Алексія» не лише надає свої виробничі майданчики для проходження слухачами виробничої практики, але й запрошує на роботу випускників. 

Про це йдеться на сайті Рівненського ОЦЗ.

Так, днями на базі Гощанського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ завершила навчання група швачок. Кваліфіковані робітниці  вже отримали робочі місця на фабриці. Зі свідоцтвами державного зразка вони мають можливість офіційно працювати та розвиватися у професійній кар’єрі. Дехто із випускниць планує організувати власну справу або ж співпрацювати із місцевими підприємцями.

Тим часом нова група слухачів розпочала навчання у Гощі. Майбутні швачки навчатимуться за ваучерами. До навчання вони мали професії (спеціальності), які втратили актуальність на ринку праці, отож, звернулися до служби зайнятості та отримали можливість перекваліфікуватися.

Охочі навчатися за індивідуальним навчальним робочим планом також здобувають  затребувану сьогодні професію швачки. За три місяці безробітні матимуть нові сучасні знання та працюватимуть.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024