На Закарпатті набирає популярності комунікаційна податкова платформа

28 Березня 2023, 11:00
Комунікаційна податкова платформа 598
Комунікаційна податкова платформа

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області інформують, що ефективним способом оперативного розгляду проблемних питань платників податків є спілкування через комунікаційні податкові платформи, які діють у всіх органах ДПС. 

Такий формат зв’язку бізнесу та податківців набуває популярності серед платників податків, про що свідчить аналіз кількості звернень. Про це йдеться на сторінці Закарпатської податкової.

Так, з початку 2023 року на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи, що діє в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, надійшло 27 звернень. У телефонному режимі на номери «гарячих» ліній надійшло 3200 звернень від платників податків. Здебільшого питання, які цікавили платників, стосувалися користування «Електронним кабінетом платника», подачі звітності, видачі ліцензій, зупинення реєстрації податкових накладних та врахування таблиць даних платника податків, звірки даних по земельному податку та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, отримання податкової знижки тощо.

На всі запити, що надійшли на пошту комунікаційної податкової платформи, надали відповіді.

Читайте також: На Закарпатті здають в оренду вертолітне виробниче об’єднання

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024