На Закарпатті 147 підприємств подали заявку на отримання мінігранту

28 Березня 2023, 14:05
Грант 521
Грант

47 місцевих та релокованих підприємств Закарпаття подали заявку на отримання мінігранту в межах проєкту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області». 

За словами Василя Іванчо – заступника голови Закарпатської ОВА, всі вони є платниками податків регіону.

 Після розгляду анкет, ознайомлення з пакетом документів, презентації проєктів комісія відбере переможців: 24 представники бізнесу зможуть отримати до 10 тисяч доларів на закупівлю чи оренду обладнання, оплату праці, придбання сировини, матеріалів та іншого.

Серед учасників програми — суб'єкти господарювання, які спеціалізуються на вирощуванні яблук і зернових культур, виготовляють меблі, взуття, медичне обладнання, надають освітні, туристичні, клінінгові послуги тощо.

 «Приємно, що стільки підприємців долучилися до програми, показали готовність приймати на роботу вимушених переселенців, молодь, ветеранів бойових дій. Бізнес свідомий і відповідальний, тому підтримувати його, реалізовувати різні ініціативи щодо фінансування — наш обов'язок», — наголосив Василь Іванчо.

Конкурс на отримання грантів у межах ініціативи «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області» організовує ГО «ЦеГрІн Закарпаття», Міжнародна організація праці за проєктом «Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з ВПО, в Україні». Також партнерами проєкту є Закарпатська ОВА, обласний центр зайнятості, АРР «Закарпаття», ГО «Інноваційна освіта Закарпаття», Центр зайнятості вільних людей.

Читайте також: Гранти до восьми мільйонів гривень: як почати власну справу за допомогою держави 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024