«Бізнес» з підробки документів викрили в Ужгороді

28 Березня 2023, 14:13
«Бізнес» з підробки документів викрили в Ужгороді 878
«Бізнес» з підробки документів викрили в Ужгороді

Мешканцю Ужгорода повідомили про підозру у підробленні офіційних документів, печаток, штампів і бланків підприємств за попередньою змовою групою осіб.

Про це пише Закарпатська прокуратура.

Правоохоронці з’ясували, що протиправна діяльність велася в Ужгороді, де житлове приміщення було облаштоване під офіс та оснащене усією необхідною технікою. Там підробляли посвідчення водія, медичні та юридичні документи тощо. Для надання їм вигляду оригіналу зловмисники мали в розпорядженні сфальсифіковані бланки цих документів, печатки та штампи, які на них проставляли. Слідство встановило, що такий «бізнес» організував підозрюваний ужгородець.

Під час обшуку приміщення виявили записи щодо вже наявних у ділків замовлень. Згідно з ними, їх клієнти проживали в різних містах України, а вартість послуг сягала від кількох тисяч гривень до кількох десятків тисяч євро чи доларів.

Наразі деталі протиправної діяльності встановлюють у ході досудового розслідування, яке здійснює Ужгородське райуправління поліції за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУ Нацполіції Закарпаття.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024