Рівненський рибпатруль провів рейд в Надслучанському парку

29 Березня 2023, 10:44
Порушення рибальства 302
Порушення рибальства

На Рівненщині здійснили рибоохоронний рейд на території Надслучанського регіонального ландшафтного парку. 

Внаслідок цього виявили чоловіка із «павуком», яким заборонено ловити рибу, та безгосподарські браконьєрські снасті. Про це повідомили на сторінці патруля і наголосили, що порушення зафіксували на природоохоронній території.

Рівненський рибоохоронний патруль проінспектував річку Случ вздовж сіл Устя, Більчаки, Маринин, Губків, Соснове, Бистричі та Хотинь.

Під час рибоохоронної роботи в селі Устя Рівненського району виявили громадянина із забороненим знаряддям лову — «павуком», який був у сухому стані. Також на річці Случ поблизу того ж села виявили безгосподарське майно – «павук», а поблизу села Маринин — сітку. Власників майна не встановили, про що склали акт виявлення та вилучення безгосподарського майна

Зазначені порушення зафіксували у Надслучанському регіональному ландшафтному парку. Це природоохоронна територія у колишньому Березнівському, а нині — Рівненському районі. До його складу входять геологічний, ландшафтний, ботанічний і лісові заказники та пам'ятки природи місцевого значення.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024