Які перспективи розвитку будівельної галузі на Рівненщині

02 Квітня 2023, 11:09
Які перспективи розвитку будівельної галузі на Рівненщині 481
Які перспективи розвитку будівельної галузі на Рівненщині

На онлайн-форумі FIT for Ukraine: «Construction Materials» обговорили перспективи розвитку будівельної галузі на Рівненщині.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. Організував форум «Офіс із залучення та підтримки інвестицій».

Участь в заході взяли понад 300 представників дипломатичних установ, СЕО, власників будівельного бізнесу, інвесторів з 40 країн світу.

«Розповів їм про потенціал Рівненщини. У нас хороша логістика, лісовий фонд, 600 родовищ з 18-ти видів корисних копалин. Область є одним із найбільших серед регіонів виробників будівельного каменю. Весь цей ресурсний потенціал області відкриває можливості для створення нових виробництв, які формуватимуть додаткову додану вартість», – зазначив Віталій Коваль.

За його словами, Рівненська ОВА постійно працює над розвитком економіки області. Майже в чотири рази ним вдалося збільшити іноземні інвестиції за останні три роки.

«Навіть під час війни ми не зупиняємося. Наприклад, данська компанія «HJORT KNUDSEN» завершила будівництво підприємства із виробництва дизайнерських меблів. Обсяг інвестицій – 11 мільйонів євро. Розвиток меблевого кластера у нас в пріоритеті і надалі. Переконаний, стабільність на «економічному фронті» – важлива складова перемоги», – наголосив Коваль.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024