Новий супермаркет «Наш Край» відкрили у Миколаївській області

03 Квітня 2023, 13:06
«Наш Край» Реклама 497
«Наш Край»

В кінці березня відкрили новий супермаркет мережі «Наш Край». Він розташований у селі Кінецьпіль Миколаївської області.

Відтепер жителі Миколаївщини мають змогу купувати якісні та свіжі товари у новому торговому закладі. Площа магазину «Наш Край» у Кінецьполі – 200 квадратних метрів. Для зручності гостей та швидкого обслуговування працює дві каси. Про це інформує пресслужба мережі.

В магазині представлені різні відділи, в тому числі свіжого м’яса. Також можна придбати випічку власного виробництва. Усі охочі мають змогу перекусити, сендвічами, чи паніні та випити кави у зоні Food to Go.

До речі, магазин планували відкрити ще у 2022 році, однак завадили активні бойові дії спричинені російською агресією. Тож попри те, що Миколаївщина не найбезпечніший регіон, новий супермаркет розпочав роботу 30 березня 2023.

У мережі «Наш Край» зазначають, що нові торгові заклади важливі для забезпечення українців у всіх регіонах якісними та свіжими продуктами. Тому вдячні, що партнер-франчайзі попри усі ризики розпочав роботу. Бо це не лише супермаркет – це створені нові робочі місця, податки до бюджету та допомога та розвиток місцевої економіки та підвищити якість життя наших гостей.

Читайте також«Війну у бізнес-процеси ми ще ніколи не прописували», – Віктор Мольченко

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024