«єРобота»: історія успіху жінки з Рівненщини, що відкрила власний бізнес

04 Квітня 2023, 16:06
Реалізація м'ясної продукції 604
Реалізація м'ясної продукції

Олена Перець з смт Квасилів Рівненського району, нині успішна підприємиця, отримала вищу освіту у Рівненському державному гуманітарному університеті за спеціальністю «магістр екології» та могла працювати екологом. Проте жінка вирішила розпочату власну справу, відкривши торгову точку з реалізації м'ясної продукції.

Про це йдеться на сайті Рівненського центру зайнятості.

Тож пані Олена скористалася для цього урядовою програмою «єРобота». Вона успішно пройшла співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості й захистила свій бізнес-план. А згодом отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

Отримані кошти підприємиця використала на закупівлю обладнання та оренду приміщення. Також, відповідно до умов даної програми, створила два робочих місця, на одне з яких за сприяння служби зайнятості вже працевлаштувала продавця продовольчих товарів. 

«Уже на початковому етапі ведення бізнесу маю багато задумів: планую з часом розширити асортимент м’ясної продукції ковбасними виробами та молочною продукцією. Оскільки магазин знаходиться у спальному районі Квасилова з великою густотою населення та відсутністю подібних торгових точок, маю надію, що з бізнес-ідеєю не прогадала. До того ж, уже укладено договір з фермерським господарством з постачання продукції безпосередньо від виробника, що зробить ціни доступними для споживачів», – ділиться  Олена Василівна.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024