«єРобота»: рівнянин отримав грант на розвиток свого бізнесу

15 Квітня 2023, 16:04
єРобота 515
єРобота

Співпраця служби зайнятості з приватним підприємцем Василем Проциком розпочалася з 2005 року, коли він отримав у центрі зайнятості одноразову виплату допомоги по безробіттю для заняття підприємницькою діяльністю.

Про це йдеться на сайті Рівненської служби зайнятості.

«Багато років служба зайнятості йшла пліч-о-пліч з паном Василем, адже можливості та фінансові обсяги його підприємства зростали, а тому збільшилась кількість економічно вигідних напрямків  надання послуг, а з нею і кількість найманих працівників, яких він успішно працевлаштовував за сприяння служби зайнятості», – йдеться в повідомленні

Тож дізнавшись про програму мікрокредитування «Власна справа», що реалізується у рамках урядового проєкту «єРобота», пан Василь вирішив  скористатися цією можливістю задля розвитку бізнесу. Він склав бізнес-план й успішно пройшов співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом отримав позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

За умовами даної програми підприємець створив два нових робочих місця, на які підібрав працівників з-поміж безробітних, зареєстрованих у службі зайнятості. Одна з них — Марія Римар – розповідає, що до моменту свого працевлаштування стикалася з труднощами у пошуку підходящої роботи, тому наразі радіє такій урядовій ініціативі, яка дала і їй можливість отримати бажане  робоче місце.

Читайте також: Підприємець з Рівненщини планує запустити цех із перероблення горіхів та вишні 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024