Упродовж дня волиняни спожили на 100 тис. кубів менше

05 Березня 2018, 18:15
1239

На Волині досить швидко відпрацювали рішення антикризового енергетичного штабу щодо локалізації можливої енергетичної кризи в Україні, яка могла виникнути через несанкціоновані дії Російської Федерації.

Повідомляє Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик 5 березня під час оперативної наради, подякував представникам виконавчої вертикалі влади на місцях за ефективну роботу.

Пізніше, Володимир Петрович пояснив, що за діями кризового комітету Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, закликами Президента України Петра Порошенка та рішеннями на місцях, стоять чималі політичні питання, які зводяться до одного – протидії методам гібридної війни, яку Росія веде у всьому світі.

– Дії, які прийнято на території держави, ще раз показали, що Україна – мобільна, вона може згуртовуватися і шантаж, до якого вдалася Росія через Газпром, не вдався. Цей політичний крок наші партнери оцінили, здійснили потужні поставки газу із Європи, – резюмував голова облдержадміністрації.

Завдяки зниженню рівня користування газу, упродовж дня волиняни спожили на 100 тис. кубів менше, такого результату досягли, завдяки розумінню проблеми на усіх рівнях.

– Як голова облдержадміністрації прошу вибачення у волинян за вчинені незручності, однак на карту поставлено багато. Такими рішеннями усі територіальні громади України показали, що розуміють ті кроки, які робить сьогодні північний сусід, – звернувся до представників громади Володимир Гунчик.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024