Релоковані підприємства створюють робочі місця на Волині

27 Квітня 2023, 14:11
Релоковані підприємства 784
Релоковані підприємства

Волинська обласна служба зайнятості налагодила співпрацю з релокованими підприємствами області. 

Під час робочих зустрічей її працівники консультували роботодавців, підбирали персонал. Про це йдеться на сайті Волинського ОЦЗ.

Із початку співпраці за сприяння служби зайнятості працевлаштували 35 осіб, з них троє – це внутрішньо переміщені особи до трьох релокованих роботодавців.

Яскравим прикладом є співпраця з роботодавцем ТзОВ «Варно», яке займається пошиттям блузок та сорочок. Підприємство з міста Крамоторськ (Донецька область) переїхало в смт Турійськ. За участі служби зайнятості до роботодавця працевлаштували 21 працівника, серед них – один переселенець.

ТОВ «Юнілайф.ПВ» (виробництво мила та мийних засобів) релоковане з міста Павлоград (Дніпропетровська область) в місто Луцьк. Працевлаштували 11 осіб, з них один працівник внутрішньо переміщений, на посади укладальник-пакувальник, контролер сировини та напівфабрикатів, вантажник.

Підприємству з переробки ПЕТ-пляшки ТОВ «Грін Компані», яке релоковане із Запоріжжя до Нововолинська, надали грант в рамках програми «єРобота» на суму 250 тисяч гривень. Фахівці служби зайнятості здійснили попередній підбір кандидатів на заявлені чотири перспективні вакансії: розбивальник відходів, вантажник, сортувальник виробів, сировини та матеріалів, інженер.

Також грант в сумі 250 тисяч гривень отримало ТОВ «Альмасара», яке здійснює діяльність із переробки соняшника, сої та виготовлення олії і твердих жирів. Компанія переїхала з м. Чугуїв (Харківська область) до Нововолинська. На підприємстві планується створити 25 робочих місць, над укомплектуванням яких працює служба зайнятості. На сьогодні тривають роботи щодо підготовки та налагодження виробництва.

Нагадують, отримати інформацію можна також, зателефонувавши на гарячі лінії – (0332) 72-52-40, (066) 353-74-95, (068) 063-42-15.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024