Мукачівських аграріїв запрошують на навчальний захід про бізнес

02 Травня 2023, 18:00
Аграрії 483
Аграрії

Запрошують аграріїв Мукачівської громади до участі у навчально-інформаційному заході «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку».

Про це йдеться на сайті Мукачівської міськради.


Цей захід проводиться в рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з іншими проектами та програмами міжнародної технічної допомоги та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Мета заходу: надати учасникам інформацію щодо окремих фінансових інструментів та інших форм підтримки, які доступні для агровиробників. Учасники матимуть можливість дізнатися про гранти, кредити, а також плани щодо бюджетних програм, які можна використовувати для розвитку сільського господарства та підтримки сталого розвитку аграрного сектора в Україні. Окрім того, учасники отримають інформацію щодо переваг реєстрації у Державному Аграрному Реєстрі.

До участі запрошуються виробники сільськогосподарської продукції різних організаційно-правових форм громади, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби, сільськогосподарські дорадники та інші зацікавлені особи. 

Захід пройде 4 травня 2023 року о 10.00-13.00 в ZOOM.

Реєстрація учасників триватиме до 14-00, 03.05.2023 р

Зареєструватися можна ТУТ.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024