«єРобота»: підприємцям з Волині надали мікрогранти майже на 35 мільйонів гривень

21 Травня 2023, 16:34
«єРобота»: підприємцям з Волині надали мікрогранти майже на 35 мільйонів гривень 457
«єРобота»: підприємцям з Волині надали мікрогранти майже на 35 мільйонів гривень

На Волині станом на травень волинські підприємці отримали мікрогранти майже на 35 мільйонів гривень за програмою «єРобота», що діє з липня минулого року.

Про це розповіла «Суспільному» директорка обласного центру зайнятості Алла Куцин.

Усього за цей період, каже Алла Куцин, за допомогою від держави на створення й розвиток власної справи звернулося 850 людей. Із них позитивні рішення отримали 149 жителів Волині, котрі за умовами проєкту мають забезпечити 267 робочих місць.

Зі слів Алли Куцин, 111 підприємців розширили власну справу та ще 38 започаткували бізнес із нуля. 10 підприємців, котрі отримали гроші на розвиток власного бізнесу – переселенці, які живуть на Волині.

Керівниця обласного центру зайнятості зазначила: за 10 місяців дії проєкту «єРобота» на Волині підприємці переважно відкривали кав’ярні, станції технічного обслуговування автівок, продуктові магазини, стоматологічні практики, салони краси та фаст-фуди.

Читайте також: У Луцьку вчили, як правильно подати заявку на отримання гранту «єРобота»

 

Що відомо про проєкт «єРобота»

Торік уряд запровадив три програми грантового фінансування бізнесу та аграрної сфери в Україні. Загалом на три програми проєкту «єРобота» держава виділить 18 мільярдів гривень.

Станом на початок квітня 119 підприємців на Волині отримали позитивні рішення щодо отримання мікрогрантів для створення та розвитку власного бізнесу за урядовою програмою «єРобота» «Власна справа».

Читайте також: У Луцьку розповіли про відмінності грантів для ветеранів та «єРобота: Власна справа»

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024