У Луцькій громаді «підприємливих дітей» ознайомили з роботою «Тигреса» та «Укрексімбанку»

29 Травня 2023, 16:11
У Луцькій громаді «підприємливих дітей» ознайомили з роботою «Тигреса» та «Укрексімбанку» 926
У Луцькій громаді «підприємливих дітей» ознайомили з роботою «Тигреса» та «Укрексімбанку»

Учасники проєкту «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін» відвідали філію АТ «Укрексімбанк» у місті Луцьку та компанію «Тигрес» (український виробник іграшок).

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

Екскурсію в банку розпочали зі знайомства з керівником філії АТ «Укрексімбанк» у місті Луцьку Олександром Буцем. Він розповів «підприємливим дітям» про функцію банківської системи та банківську діяльність в цілому.

Учасники проєкту дізнались про обов’язки банківських працівників, принцип роботи банкомата, організаційну структуру відділення та багато іншого. Діти спостерігали за здійсненням банківських операцій в касі банку, за роботою спеціалістів у відділі по роботі з корпоративними клієнтами, відділі по роботі з малим, середнім бізнесом та комунальними підприємствами, відділі обслуговування юридичних осіб та відділі з обслуговування індивідуальних клієнтів.

Працівники банку розповіли учасникам екскурсії про цікаві факти з історії виникнення української гривні, зображення на банкнотах різних номіналів та валюти країн світу, найефективніші шляхи накопичення кишенькових грошей тощо.

Для перевірки та закріплення отриманих знань провели цікаву вікторину, в ході якої учасники екскурсії правильно відповіли на запитання та отримали ключ від сейфа, в якому знаходилися солодкі подарунки «підприємливим дітям».

На виробництві компанії «Тигрес» діти побачили, як створюють українські м’які та пластмасові іграшки, які потім експортують у понад 60 країн світу. Учасників екскурсії зустріла менеджерка компанії Надія Сенюк, яка продемонструвала дітям усі цікаві локації виробництва, а саме: відділ дизайну, дільницю розкрою та декору, вишивальний цех та дільницю наповнення.

Діти спостерігали за основними виробничими процесами виготовлення іграшок: проєктуванням, дизайном, розкроєм, пошиттям, оздобленням, наповненням. «Підприємливі діти» вперше в житті сказали «привіт» мільйону іграшок одночасно та дізналися, що іграшки наповнюють силіконізованим волокном, яке виготовляють із пластикових пляшок. Саме тому так важливо сортувати сміття.

Наприкінці екскурсії учасники проєкту відвідали магазин іграшок, який функціонує на території компанії та мали можливість придбати собі іграшки. Учасники екскурсії дізналися, що усі іграшки компанії «Тигрес» усміхаються, щоб транслювати позитивне ставлення до світу та дарувати приємні емоції.

«Підприємливі діти» під час екскурсій у філії АТ «Укрексімбанк» у місті Луцьк та компанії «Тигрес» отримали нові знання, підвищили фінансову грамотність і познайомились із талановитими і кваліфікованими спеціалістами.

Довідково: екскурсія відбулася в рамках проєкту «Підприємливі діти: Луцьк – Люблін» відповідно до Програми підтримки малого і середнього підприємництва Луцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024