На Волині організовують бізнес-форум «Розвиток бізнесу = розвиток громад»

29 Травня 2023, 18:00
Фото ілюстративне 729
Фото ілюстративне

У Волинській області 9 червня відбудеться бізнес-форум «Розвиток бізнесу = розвиток громад». Він об’єднає спільноту підприємців Володимирської та Нововолинської громад.

Про це Бізнес.Район повідомляють організатори.

Участь у заході безкоштовна.

До реєстрації запрошують:

  • засновників, інноваторів, експертів у своїй галузі – тих, хто веде країну у майбутнє;
  • тих, хто всупереч викликам розпочав або хоче розпочати свою справу;
  • представників органів місцевого самоврядування, громадських організацій.

Що у програмі?

Відбудуться виступи спікерів на теми масштабування бізнесу в умовах війни, створення дорожньої карти відкриття бізнесу в Європі, підтримки МСП. Розглянуть реальні практичні кейси та поділяться інструментами роботи.

Як потрапити?

Заповнити форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflloN3ejlVVTmfWKVVfBjUREEZyti2VIyIHsW4DDfsRFVUvw/viewform

Тоді дочекайтеся фідбеку від організаторів.

Формат: офлайн.

Місце проведення та час повідомлять згодом зареєстрованим учасникам.

Бізнес-форум проводять з метою підвищення підприємницького потенціалу мешканців Володимирської та Нововолинської територіальних громад в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Локальним партнером з виконання програми є Агенція регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з Володимирською та Нововолинською міськими радами. 

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024